„Като Айнщайн“ – гениално пролетно училище

от

публикувано на 13.03.2019

Гениална ваканция организира Националният политехнически музей в столицата. От 1 до 5 април 2019 г. там ще се проведе пролетно училище за деца между 7 и 12 години.

През март тази година се отбелязват 140 години от рождението на гениалния Алберт Айнщайн, затова участниците ще имат възможността да се докоснат до света на невероятния учен. Предстои вълнуващо пътешествие из „тайните“ на физиката, астрономията и Слънчевата система, както и интересни опити, демонстрации и експерименти. И не само това. Екипът е подготвил още много любопитни занимания с оригами, танграми, калейдоскопи, различни ролеви игри и детективски приключения.

Занятията се провеждат от 9:30 до 17:00 ч. На децата са осигурени минерална вода, чай и плодове, а храната е ангажимент на родителите. Необходими са и бележка от личния лекар за здравословното състояние на детето, предупреждение за алергии или други здравословни особености.

Повече информация можете да получите на тел: 02 931 80 18 или по e-mail: polytechnic.pr@abv.bg. Училището е с такса за участие. Групата се състои от максимум 20 деца, а записванията са до 28 март 2019 г.

Източник: Pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: