Забавлявайте се с детския стрийм и тази събота!

от

публикувано на 19.09.2019

Тази събота на 21 -ви септември, бъдете отново с детския стрийм! Екипът на „Детското.БНР“  ви е подготвил безброй изненади, които не са за изпускане!

Ще започнем с приказките. Ще разберете кой е най-изобретателният принц в света. После ще се опитаме да решим най-трудната математическа задача и ще отскочим до морското дъно, с помощта на един магьосник, за да разберем как изглежда жабешкият буквар и  дали  жабите могат да четат добре или  сричат.

За най-великите пирати и техните морски приключения ще ви разкаже Калина Колева.

В минутите за фантазьорстване и невероятстване с Ирина Вълчанова, ви очакват  приключения до невъзможни места. Кои са те, какви загадки крият и как се стига до тях, ще разберете, ако слушате внимателно. Разбира се, няма да забравим да отворим и музикалната кутийка, за да чуем каква мелодия  се е скрила този път вътре.

Продължаваме с рубриката ни от „Соул до рокендрол“. Поредната музикална картинка Тома Спространов е посветил на музикалния стил  реге.

В рубриката  „Яйцето на света“, Ани Маринова ще ви разкаже какви са били традиционните представи на българите за произхода на човека.

Ще завършим с епизод на „История на изкуството за деца“,  който ще ви отведе при Снежния Барс.

Не забравяйте да ни слушате в сайта от 9.00 до 12.00 часа в събота, на 21-ви септември!

Източник: pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: