Детският съботен стрийм на 28-ми септември

от

публикувано на 27.09.2019

Малки приятели, отново сме се погрижили за доброто ви настроение в съботната сутрин на 28-ми септември! Специалната тричасова програма на детския стрийм започва точно в 09:00 часа, на интернет адрес: www.detskotobnr.binar.bg.

Първият час, както всяка събота, е отреден за приказките – тези, които са звучали през седмицата в „Ранобудно петленце“ и „Време за приказка“, в ефира на програма „Христо Ботев“. Този път сме подготвили за вас приказки от цял свят – корейски, африкански, шведски, от Южна Америка, приказки и истории, написани от деца за деца, и от любими автори – Елин Пелин, Доналд Бисет и чехът Едуард Петишка.

След 10:00 часа е време за детското предаване ДЕТСКОТО.БНР, посветено на летните спомени и детския театрален и танцов фестивал „Талантино“, който се проведе това лято в Благоевград. След него даваме думата на Тома Спространов, водещ на музикалната рубрика от „От соул до рокендрол“. Тази събота той ще ви разказва за тежката музика и големите имена в хеви метъла – AC/DC, Iron Maiden и Motorhead.

След 11:00 часа Калина Колева ще ви срещне с фокусници и с техните причудливи магии. Съботният ни стрийм ще завърши с епизод от поредицата „История на изкуството за деца“, посветен на загадъчните градове и техните храмове.

Специално за вас музиката избира музикалният ни редактор Албена Велева.

Очакват Ви три любопитни часа – на 28 септември, от 9:00 до 12:00 часа в стрийма на ДЕТСКОТО.БНР.

Източник: AC/DC – фейсбук страница

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: