Забавлявайте се с детския стрийм!

от

публикувано на 08.10.2019

И тази събота, на 12-ти октомври, бъдете с детския стрийм. Екипът на „Детското. БНР“ ще се погрижи за вашето добро настроение в почивния ден.

Ще започнем с приказките. Тази събота Ани Маринова ви е подготвила много интересни приказни истории от цял свят. Знаете ли кои са най-малките хора в света? Не, не знаете, това са господин и госпожа Винигър. Нищо, че са малки на ръст, те са много смели и имат невероятно чувство за хумор. Борят се с великани и страшни чудовища….Една от приказните истории, пък, ще ни разкаже как се е появила супата и коя е най-вкусната супа на света. А чували ли сте за ходещата гъба? Ако не сте,  време  е да научите и нейната история.

Виждали ли сте летящ шоколад или говореща стена? А какво ще кажете, ако видите плодове, които си шият дрехи и си правят модно ревю? Струва ви се невероятно… Да така е, защото в „Детското ,БНР“ ще ви заведем в света на небивалиците и вълшебствата. Ваш гид ще бъде Калина Колева.

После отново ще се разходим из красивата страна на приказките, за да разберем къде расте дървото с най-вкусните плодове и ще научим кой разваля времето.

След това ще направим рязък завой към лятото. Ани Маринова ще ви върне в слънчевите дни, където се случиха интересни неща, но няма да забравим и есента – тя също е приготвила за децата интересни събития.

Продължаваме с рубриката ни „От соул до рокендрол“. Този път Тома Спространов ще ви разкаже за Робертино Лорети – звездата на италианската музика, стъпил на музикалната сцена още като дете.

Любимият ви, прелюбопитен, интелигентен и чаровен триглав змей, се завърна от дългата лятна ваканция. Готов е с поредната порция щуротии и въпроси. Да видим кой ще стане победител на седмицата, в състезанието „Златната ябълка“.

Ще завършим с поредния интересен епизод от „История на изкуството за деца“. Този път той ще ни отведе в Япония и Китай.

Нали запомнихте? Детският стрийм на 12 октомври започва точно в 9.00 !

 

Източник: pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: