Специалната ни съботна програма в стрийма на 7 декември

от

публикувано на 03.12.2019

Вече знаете: между 9.00 до 12.00 часа, можете да се забавлявате на адрес www.detskotobnr.binar.bg.! Какво сме ви подготвили тази събота?

Започваме с приказките от „Ранобудно петленце“ и „Време за приказка“ – всички, излъчени в ефира на програма „Христо Ботев“ през изминалата седмица. Ако се чудите какво се случва с мебелите в стаята, през нощта докато спите,  питате се как са се появили ананасите и дали е възможно да станете невидими – слушайте: ще получите отговорите на всичките тези въпроси. Приказката за нощните приключение на мебелите е написана от дете! По въпросите с невидимите неща и хора сме се обърнали към Джани Родари. За големия дружелюбен великан ще ви разкаже Роалд Дал, а  кой е Фът Фрумос ще разберете от молдовската приказка за него. Ще слушате още карелски, български и кавказки приказки.

Следва детското  състезание „Златната ябълка“ – ще бъдете в страхотната компания на суперлюбопитния  и безкрайно интелигентен триглав Змейко, в епизод първи за месец декември.

Искате ли да разберете как точно можете да  направите хранилка за птици? Навън вече е студено и е добре да се опитаме да помогнем, с каквото можем на птичките навън…Слушайте напътствията на Ани Маринова и Александър Маринов – Санчо!

В поредицата „От соул до рокендрол“ Тома Спространов продължава да ви разказва за децата-звезди – този път е ред на Франки Лаймън.

Следва пътешествие из необятния и загадъчен Космос с летяща чиния. Малки и големи звезди в красиви съзвездия, планети и комети – обличате скафандрите и политаме заедно. Навигатор ще ни бъде Калина Колева.

Завършваме с „История на изкуството за деца“. В този епизод ще ви разкажем  за Паленке и Борободур.

И през цялото време ще можете да се наслаждавате на  любими детски песни, избрани от Албена Велева!

Бъдете с детския стрийм в събота, 7 декември 2019, от 9.00 до 12.00 часа!

Източник: Pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: