Конкурс „Патилански комикс“

от

публикувано на 01.12.2016

Хубавите пакости изискват отлична идея, добро планиране, изобретателност и майсторство при изпълнението им. Също като хубавите комикси.

„Читателска щафета 5: Патилански приключения“ ви предизвиква да пуснете на воля пакостническото си въображение и да сътворите собствен Патилански комикс. В него може да разкажете за най-голямата си пакост в картинки. Може и да изберете историята, която най-много ви е харесала от включените в щафетата книги и да я разкажете под формата на комикс. Малкият Никола, Ужасният Хенри, щурата Макси и гениалните шегаджии Майлс и Найлс ще ви дадат богат набор от идеи. Организаторите от сайта „Детски книги“ ви дават възможност да изберете и от любимата си история от книгата „Патиланско царство“ на Ран Босилек, на която е посветена Читателска щафета 5 и да я разкажиете в картинки.

От 30.11.2016 г. до 07.01.2017 г. включително може да нарисувате своя комикс и да го изпратите по пощата на адрес: За „Читателска щафета“, 1113 София, п.к. 204 (важи пощенското клеймо) или негова снимка по мейл на editors@detskiknigi.com.

Авторът на комикса, който най-много впечатли организаторите, ще получи специален графичен таблет за рисуване на комикси. Всички получени творби ще бъдат показани на изложба по време на детския книжен празник през януари 2017 г., когато ще бъде обявен и победителят.

 

 

 

 

Източник: detskiknigi.com

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: