Вълшебна Коледа

от

публикувано на 06.12.2017

Наскоро ви разказахме за чая и ви дадохме идея как да зарадвате близките си с аромата и топлината му,  после ви разкрихме любопитни неща за снежинките, а днес е крайно време да преминем към съветите за коледната украса вкъщи.

Разбира се, най-важна е елхата! Независимо дали сте с естествена или изкуствена, украсата на коледното дръвче допринася много, за да се случи магията на празника. Ние сме готови да ви дадем няколко идеи как да си направите най-хубавата и весела елха.

Ако, обичате снега вземете спрей за изкуствен сняг и напръскайте елхата. Добре е някой от семейството да ви помогне, за да не се окаже, че изведнъж снегът се е „посипал“ из цялата къща. После може да изберете да поставите на елхата традиционни стъклени играчки, червени велурени панделки, ароматни шишарки или бляскави златисти ленти.

Ако сте достатъчно сръчни и искате да имате в дома си елха, каквато няма никое друго дете, то тогава може да си направите гирлянди от пуканки или сушени плодове. А защо не и да измайсторите сладки, които да поставите върху зеленото дръвче. Така ще се превърнете в горд притежател на най-вкусната елха.

Имаме и още идеи – какво ще кажете да украсите елхата с красиви цветни листчета, върху които да напишете любимите си приказки? Вариантите са много. Просто работете заедно с въображението си и грабнете коледния дух, защото Дядо Коледа е някъде наблизо.

 

Източник: pixabay
Източник: pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: