Йога в солна стая

от

публикувано на 05.09.2018

Представи си едно вълшебно място, в което ще се почувстваш като в приказка. Там може да мечтаеш, да фантазираш и …. да спортуваш. Да, това място е реално и се намира в град София на адрес: бул. „Черни връх №47, в Бизнес център Витоша, ет. 1“. Мястото всъщност е солна стая, която е много полезна за здравето. Солта усилва имунната система, помага за възстановяване, изчиства горните дихателни пътища, успокоява и зарежда тялото. Как ще ти помогне тя в стаята? Като дишаш солните изпарения. Солната стая е направена да изглежда изключително магично, а в нея се провеждат часове по йога за деца. На 8 септември от 11.00 часа може да посетиш заниманието.

Чрез помощта на йога и опитен йога учител ще се потопиш в дълбините на въображението, за да отидеш до морското дъно; да полетиш в Космоса или да отпътуваш на арктическа експедиция. Ще научиш и основните йога асани, за да може да се възползваш максимално от тяхната ползва.

Заниманията са подходящи за деца на възраст между 3 и 9 години. Цената е 18 лв като е необходимо предварително записване на телефон: 0884 008796 или 0888 609945.

 

Източник: mettaspace.bg

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: