Ваканцияяя!

от

публикувано на 07.06.2019

Ваканцията е за  вас, деца – ДЕТСКОТО.БНР никога не си почива. Даже напротив: когато започне вашата ваканция, ние работим и двойно, и тройно, само и само да ви е добре!

И тази събота ще бъде така. Ще ви очакваме в стрийма на детския ни сайт с много специална плейлиста, в компанията на страхотния Емил от Льонеберя и вълшебната Мери Попинз. Ще звучат и летни приказки на детската писателка Весела Фламбурари, приказки от Тери Джоунс, исландски приказки, както и истории, съчинени от деца за деца.

Следват приключенията на децата от Клуба на фантазьорите, предвождани от Ирина Вълчанова, етнографската ни рубрика “Яйцето на света“, с Ани Маринова и последният епизод от радиосъстезанието „Златната ябълка“, в който децата отново ще премерят сили с невероятно любопитния  и интелигентен Триглав Змей.

Ще можете да присъствате и на срещата ни с детския хор „Пим-пам“, който тази години празнува  40 рожден ден и да  чуете  два епизода от поредицата „История на изкуството за деца“. Те ще ви отведат в много далечното минало, при най-древните народи на нашата земя, за да научите повече за най-старата музика и за майсторите- магьосници.

Не пропускайте и музикалните ни рубрики: „Музикална кутийка“ с Даниела Найденова  и „От соул до рокендрол“ , с Тома Спространов.

Ще има и много песни, подбрани с много  любов от музикалния ни редактор Албена Велева.

Чакат ви три часа забавление – на 8 юни, от 9.00 до 12.00 часа в стрийма на ДЕТСКОТО.БНР.

 

Източник: Pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: