Детският стрийм на 10 август

от

публикувано на 08.08.2019

Бъдете в събота от 9.00 до 12.00  часа с интересната програма, която екипът на „Детското БНР“  подготвя специално за вас!

Ще започнем с приказките. Кой не ги обича? Ще ви отведем на плажа в Остия, близо до Рим, където стават чудеса. Оттам ще се спуснем в дълбините на морето и ще отидем на гости на една морска звезда. А знаете ли, че понякога корабите са нетърпеливи и искат веднага да отплават нанякъде? Точно за един такъв ще ви разкажем тази събота. А после изневиделица отнякъде ще се появи един любопитен заек, на име Льок. Дали и той в горещината не се е запътил към морския бряг, за да си налови риба? Всичко е възможно!

След това се отправяме към страната на небивалиците, където живее най-забавния фокусник на света – Чарли. Той може да забърка набързо буря в чаша вода или да направи за секунди от мухата – слон. А после  да вдигне на пръста си цяла планина. С фокусите човек никога не знае кога ще го изненадат и откъде ще се появят! В събота сутринта той ни е подготвил интересно представление, което не е за изпускане!

Повечето от вас предполагам имат домашни любимци, които понякога не слушат. Знаете ли как изглежда идеалният домашен любимец? Ако в момента нямате отговор на този въпрос, чуйте специалистите в рубриката ни, посветена на фантазьорстването и невероятстването.

Няма да пропуснем и музикалната ни рубрика „От соул до рокендрол“. Този път Тома Спространов ще ви разкаже за  стила „Туист“,любим на малки и големи. Всеки от вас знае песента „Twist again“ и веднага скачате да танцувате, когато я чуете. В това издание на „Музикални картинки“ ще разберете кой изпълнява тази песен и как се танцува туист.

И накрая ще се потопим в древната история, когато на земята живеели боговете с рибешки опашки. Кои са те ще научите от рубриката ни „История на изкуството за деца“.

Нали запомнихте, 10 август, събота от 9.00  до 12.00 часа –  бъдете със стрийма на „Детското БНР“!

Източник: pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: