Играйте с „Пукльовците“!

от

публикувано на 20.04.2020

Пукльовците са измислени същества, на които им пука! Тяхната мисия е да превърнат всички деца в истински „пукльовци“ – хора, на които също им пука. За другите, за природата, за света.

Игрите на „пукльовците“ са познати вече в някои училища и са се превърнали в любимо занимание, защото са наистина забавни и помагат на децата в обучението. Но най-важното е,че ги учат да работят заедно, в екип. С дигиталните образователни игри на „пукльовците“ се овладява по-лесно не само  задължителния учебен материал в училище, но се решават и различни екологични проблеми  – замърсяването на въздуха, разделното събиране на отпадъци…

До 14 маѝ 2020 можете  да играете безплатно на платформата на „Пукльовците“, на адрес https://thepoppals.com

И това не е всичко:  можете да се включите и в първото по рода си онлайн състезание с виртуални екипи в България. Ще има 3 турнира (на 24.04, 01.05 и 08.05. 2020  г.), които са отворени за всички желаещи. Първите три отбора от всеки турнир ще се класира за ФИНАЛА на 14.05. 2020. На него ще се определи кой е „Най-добрият виртуален екип в България (3 – 4. клас)“, а за всички от финала ще има награди.

 

Източник: thepoppals.com

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: