Имало едно време в…. Индия

от

публикувано на 23.04.2020

За тези от вас,  които обичат да четат или да им четат приказки, ние от екипа на „Детското.БНР“  предлагаме най-новата книжка с „Индийски приказки“. Тя излезе на пазара преди дни и е пълна с приключения.

„Настанете се удобно на гърба на слона, разтворете страниците на тази книга и да тръгваме на пътешествие в далечна и изпълнена с вълшебства страна. Не се притеснявайте, че може да се загубим, защото ще ни упътят не само хората, но и птиците, и животните – в Индия те говорят. Възможно е да срещнем страховити демони – ракшаса или зли магьосници, ала винаги ще ни се притече на помощ някой добър индийски бог или доблестен син на раджа. А след премеждието ще ни поканят на пищната сватба на някоя прелестна принцеса“ – така ви приканва да направите съставителката на книгата Венера Атанасова. Ще преживеете много забавни моменти и ще се веселите с остроумните герои от далечна Индия.

И побързайте, защото Махараджа Дханрадж, мъдрият папагал Ганга Рам, Рубинения принц и още много приказни герои ви очакват с нетърпение!

Източник: издателство "Изток-Запад"

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: