Съботната утрин бъдете с „Детското.БНР“

от

публикувано на 30.04.2020

В събота на 2-ри май, бъдете с „Детското.БНР“. Екипът ни ви е подготвил интересна програма. И понеже знам, че  имате планове за деня, то ви предлагам да изпиете сутрешното си мляко с какао с нас.

Ще започнем с детския радиотеатър и пиесата „Принцът на призраците“, написана от Симон Шварц. Участват любими български актьори, а вие ще се потопите в света на призраците и може би ще разкриете някои от техните загадъчни планове.

После ще слушаме хубава музика. Следва рубриката ни „От соул до рокендрол“. И този път Тома Спространов ще продължи да ви разказва за децата – звезди, стъпили на музикалната сцена от съвсем малки. Тази музикалната картинка ще ни разкаже за Стиви Уондър, който още на 8 годишна възраст излиза на сцената, а на 12 вече записва песни. Не случайно е наречен „Чудото“, защото за съжаление от малък е незрящ, но свири великолепно на няколко музикални инструмента. Ще чуете първите му песни, както и най-известните му хитове, станали номер 1 в класациите по света.

Очакват ви 45 минути, пълни с изненади, любопитни истории и много музика! Бъдете с „Детското. БНР“ и не забравяйте, започваме точно в 7.15!

Източник: pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: