Агенция за призраци

от

публикувано на 24.06.2020

Сигурно вече имате цял списък с книги, които трябва да прочетете през лятната ваканция. Освен задължителните, можете да обърнете внимание и на други с любопитно съдържание. Една от тях е „Агенция призраци – кошмарното семейство“. Вече е в книжарниците и се радва на голям интерес.

Ето, няколко думи за  тази книжка. Главният герой Уил Мьогалей е симпатичен кльощав младеж, който изглежда неугледно и се държи непохватно, но тук външният вид определено е подвеждащ. Той живее сам, въпреки че още е ученик и умее да вижда призраци, които искат да останат скрити. Заедно с най-добрия си приятел Тъпър се изправят пред изненадващо трудна задача. Уил трябва да спаси съня на един симпатичен възрастен призрак. Знаете ли колко трудно може да бъде това? Оказва се, че задачата е сериозно изпитание. В къщата на Джералд се е настанило семейство с две деца, които се оказват истински кошмар и за призраците, и за хората.

В “Агенция Призраци. Кошмарното семейство” призраците  са изключително симпатични и изглеждат като живи. Джералд е мил възрастен господин, който просто иска да се наспи, след като е преминал отвъд. За да успее да го направи, на помощ идват два много страшни духа, един пират и много маймуни. За да възтържествува справедливостта, момчетата трябва да изгонят неприятните натрапници от къщата и живота да тръгне по-старому.

Ако сме успели да ви заинтригуваме, тогава прочетете тази книга и се забавлявайте с нейните герои!

Източник: Издателство "Фют"

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: