Таралежът, който ще спаси света

от

публикувано на 21.07.2020

Това е Соник – малкият син таралеж, който децата познават от популярна  японска видеоигра, както и от анимационните филми за него, създадени през 2005 година. Сега Соник -най-бързият син таралеж в света оживява на големия екран, защото трябва да се пребори с много несправедливи приятели и ситуации.

Историята се развива на далечната планета Мобиус, подобна на Земята. Там живеят Соник и приятелят му Тейлс  – малка дългоопашата лисица. За съжаление, безгрижните им дни се превръщат в нещо като кошмар, заради злия доктор Иво Роботик, който не обича таралежите и иска да се отърве от тях. За да вгорчи живота на всички, той използва двамата си празноглави роботи – Скреч и Граундър, които трябва  да победят Соник. Както се досещате ,те винаги се провалят с гръм и трясък. Но, на планетата започват да се случват странни неща и има опасност тя да ичезне. Соник трябва да направи нещо, за да я спаси. Какво ли ще бъде?

Няма да издавам повече моменти от филма. Той вече е в кината и можете да го гледате. Ето ви едно предложение за свободното време през лятната ваканция.

Източник: pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: