Хайде на кино!

от

публикувано на 09.08.2020

Откога не сте ходили на кино? Ако отговорът е „отдавна“, то сега му е времето да го направите! При това сте във ваканция и имате много свободно време.

На големия екран вече може да гледате анимационния филм „Напред“, озвучен на български език. Историята се развива в свят, населен с мистични същества, които правят магии. Магията, обаче, изведнъж започва да губи своята сила и постепенно изчезва някъде. Никой не знае какво става. Светът се обърква и застава с главата надолу. Някой трябва да го спаси! И това ще бъдат двама братя тийнейджъри, Иън и Барли Лайтфут.

След като получават вълшебен дар,  подарък от изченалия им баща, подканен от Барли, Иън се опитва да  намери баща си, използвайки заклинание. Не успява, но тези заклинания започват да им погаждат номера. Само за едно денонощие нещата доста се объркват, а те двамата се оказват в центъра на събитията.

Ще успеят ли да се справят с трудната задача или магията и вълшебството ще изчезнат завинаги от тъмната гора, в която живеят елфи и всякакви други интересни създания? Ще разберете, ако гледате филма „Напред“.

Източник: Pixabay

БНР© 2018 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: