Фестивал на уличните изкуства в Пловдив

от

публикувано на 02.09.2020

За всички деца и техните родители, които харесват танците, графитите, живите статуи, циркувото изкуство и акробатиката, можете да се насладите на всичко това този уикенд от 4 до 6 – ти септември в град Пловдив.

Фестивал за улични изкуства „TheatAir 2020“ събира артисти от най-различни изкуства – театър, цирк, музика и магия, които ще ви радват и забавляват на различни места на открито, в центъра на града.

В петък от 14.30 до късно вечерта в градската градина и главната улица ще ви очакват илюзионистите и куклените актьори от театър „Хамелеон“. От 18 часа отново на главната улица можете да се включите в парада на куклите и акробатите. Вечерта от 20 часа пред сградата на кукления театър ще започне концерт на „Керана и космонавтите“.

В събота и неделя можете да гледате цирк на открито от 9 сутринта, а след това ще се срещнете и с мимовете от театър на сенките. Мястото е Градската градина.  От 11.45 бъдете на пешеходния мост, където можете да гледате кукления спектакъл „Чук и Пук’.

До вечерта ви очакват още безброй атракции и приключения. Къде точно ще бъдат те в Пловдив, можете да научите от официалната програма на фестивала. Бъдете там и се забавлявайте!

 

Източник: TheatAir

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: