Детски панаир в София

от

публикувано на 07.09.2020

И тази година ще има Детски панаир в София . На 12 септември 2020 г., между 10.00 и 18.00 часа, ви канят да се присъедините към многобройните работилнички, спектакли, танци и игри, в пространството пред Народния театър „Иван Вазов“.

Стъклопис, архитектура, пясъчни рисунки, плъсти, грънчарство,  калиграфско писане на глаголица –  изборът е богат и няма как да скучаете! Ще има и музикални и театрални представления.

На разположение ще бъде и истинска пожарникарска кола, в която ще можете да се качите, за да я разгледате и отвътре. В специално ателие  ще ви покажат и как да окажете първа долекарска помощ,  ще ви дадат инструкции за Ковид-19 и ще ви прожектират образователни видео клипове за това какво трябва да  се прави при природни бедствия

Фондация „Изиарт“ за пореден път ще ви покани да се включите в специалните образователни игри, чрез които ще влезете в ролята на истински откриватели. Ще ви очакват в Музея за история на София, Софийската градска художествена галерия и Университетската ботаническата градина.

 

Източник: Столична община

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: