Тролчетата се завръщат

от

публикувано на 07.10.2020

Помните ли анимационното филмче за Тролчетата? Онези симпатични, рошави и цветни създания, които обожават хубавата музика и дори могат да пеят! Сега те се завръщат с пълна сила и тръгват на турне из различни земи, в които ги очаква освен нова публика и безброй приключения.

Главните герои Попи и Клон откриват, че имат роднини на  шест различни места по света. Големи племена от тролчета, разпръснати някъде по света и те също като тях са отдадени на  различни стилове музика: фънк, кънтри, техно, класика, поп и рок – всеки толкова различен и атрактивен, колкото и самите тролчета, които ги изпълняват.

Но и сред тях ще се намери някой, който да пречи! Такава е кралица Барб, която е част от кралското потекло на хард-рока, благодарение на баща си Крал Траш, иска да унищожи всички останали стилове, а  рокът да бъде единствен господар!  Попи и Клон заедно с техните приятели Биги, Сатен, Кадифе, Куп и Блясъчко се отправят на пътешествие,  за да обединят тролчетата срещу Барб, която възнамерява единствено тя и нейната група да бъдат на  сцената. Дали ще успеят? Ще разберете, ако ги гледате.

„Тролчетата – турнето“ вече е на големия екран! Не го пропускайте!

Източник: Pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: