Специалната ни програма в сайта на 7 ноември 2020

от

публикувано на 06.11.2020

На адрес https://detskotobnr.binar.bg , пак ще бъдем на линия, точно в 9.00 часа  и чак до 12.00 ще се забавляваме с приказки и песни .

Ще започнем с приказки за таласъми , великани и вълшебства и  ще продължим с приказката за деня и нощта, написана от деца за деца.

С какви черни магии се забавлява вещицата от село Покапаля, ще разберем от забавната италианска приказка за нея. А чували ли сте за Дивите Ютии? О, те са наистина невероятни! Как са подивели и какви пространства обитават? Това ще разберете от поредната приказка…Приготвили сме ви още шотландски, киргизки, руски и български приказки.

Програмата ни продължава с интересните занимания на  участниците в Клуба на фантазьорите и Ирина Вълчанова. Кои са най-страшните приказки и как да се оттървем от страховете си? И какво е дзундзура? Фантазирайте с нас!

В „Яйцето на света“ с Ани Маринова ще изследваме цвета на мъглата, а после Тома Спространов ще ви разкаже за рагтайма, в  рубриката ни „От соул до рокендрол“.

Завършваме с „История на изкуството за деца“ – ще пътешестваме до средновековния Авиньон и ще разглеждаме красивите вази на град Малага.

Песните в тричасовата ни среща подбира музикалният редактор Албена Велева.

Среща на 7 ноември 2020 г, от 9.00 до 12.00 часа, в сайта!

Източник: Pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: