Съботни приключения с „Детското БНР“

от

публикувано на 11.12.2020

В събота на 12-ти декември не пропускайте „Детското БНР“, защото ви очакват куп приятни изненади! Ще започнем с щуротиите на обичания от всички нас очарователен,  интелигентен,  красив и прелюбопитен триглав змей. Не знам в какво се е забъркал този път,  но със сигурност е нещо интересно и както самият той обича да казва „безобразно“, но вълнуващо! Змеят ще задава въпроси,  а децата ще му отговарят. В ранната утрин ще разберем кой ще стане победител на седмицата и ще се бори за голямата награда следващата събота.

После се пригответе за интересно виртуално пътуване до  Париж. Ще „видим“ града от високо, защото ще се качим на върха на Айфеловата кула, после ще плаваме с корабче по река Сена, ще изкачим стълбите на Монмартър, ще се завъртим на някоя от хилядите въртележки в  „Дисниленд“ и накрая ще се разходим из прекрасните алеи на парк „Тюйлери“. Как ви се струва? Интересно, нали?

Ще завършим с епизод от „История на изкуството за деца“. Ще ви разкажем за художника Джовани да Сан Джовани, творил във великолепната Флоренция, а след това ще чуете кога и как се е появил музикалният инструмент банджо.

Започваме точно в 7.20! Бъдете с нас!

Източник: Pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: