Специалната ни програма в сайта на 16 януари

от

публикувано на 15.01.2021

Отново дойде време за специалната ни съботна среща в детския сайт на Българското национално радио на интернет адрес: http://detskotobnr.binar.bg.

Какво сме ви подготвили в детския тричасов стрийм, който звучи от 09:00 до 12:00 часа?

Програмата ни започва с приказки! Знаете ли как са се появили шоколадовите яйца? Защо щастието реши да се скрие не къде да е, а в четирилистна детелина? В събота ще чуете приказки от писателката Ирина Карадимчева, която има отговори на всички тези чудати въпроси. Очаквайте „Приказка за Виенското колело, „Стайният вълшебник“, „Как се появили шоколадовите яйца“, „Как щастието се скри в четирилистна детелина“. Ще чуете още забавни приказки и истории, написани от деца, както и персийски, грузински и японски приказки.

Съботната ни програма ще продължи с втория епизод за месец януари на радиосъстезанието „Златната ябълка“. Очаквайте въпросите на Калина Колева и на нашия извънредно интелигентен и твърде очарователен триглав змей.

Виолета Димитрова в ДЕТСКОТО.БНР ще ви заведе на гости на Общинския детски център в град Пловдив.

В музикалната ни рубрика „От соул до рокендрол“ Тома Спространов ще ви разкаже за … рокендрола.

Съботната ни интернет среща ще завърши с епизод на „История на изкуството за деца“. Ще чуете Легендата за белия слон и ще научите повече за град Кордоба.

Любимите ви песни в детския стрийм избира музикалният редактор Албена Велева.

Очаквайте специалната ни тричасова детска програма в събота, на 16 януари, 2021 г., от 9:00 до 12:00 часа!

Източник: Pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: