На гости на граф Дракула

от

публикувано на 13.02.2021

Когато чуете името на граф Дракула се сещате веднага за страшния му външен вид и вампирските му способности. Обаче, той не винаги е толкова зъл. Понякога е гостоприемен и учудващо добронамерен, особено към гостите на своя петзвезден хотел.

Откакто петзвездният пищен хотел „Трансилвания“ за чудовища  и хора отвори врати,  собственикът му граф Дракула се е потопил в неуморни грижи, за да осигури почивката и забавленията на своите гости. Той е забравил какво означава да се наслаждава на „живота“, вършейки магарии и всякакви пакости.

Загрижена за щастието и здравето на любимия си баща, Мейвис решава да заведе  семейството си  на луксозен чудовищен круиз. Към тях разбира се, се присъединяват „глутницата на Драк“ – Франкенщайн и съпругата му Юнис, мумията Мъри, Невидимият човек, върколакът Уейн и разни други  странни същества.

Пътуването им наистина е забавно.  Наслаждават се на всички забавления, които се предлагат на борда на кораба – от страшен волейбол и екзотични екскурзии до поддръжка на неповторим лунен тен.

Досетихте се,  че това е най-новият анимационен филм, посветен на граф Дракула., който излезе съвсем скоро на големия екран. Очакват ви безброй забавни ситуации и много тайни, скрити в подземията на хотела.

Приятно гледане!

Източник: Pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: