Приключенията на Том и Джери

от

публикувано на 04.03.2021

Всички вие познавате отлично Том и Джери. Двамата анимационни герои, които уж не се понасят, но в същото време се забавляват отлично докато са заедно. Първото филмче за тях се появява  в средата на миналия век и се е наричало „Джаспър и Джинкс“, но малко по-късно е преименувано на „Том и Джери“.

Двамата герои живеят в обща къща. Том се чувства господар, заедно със своята стопанка, от която има респект и не трябва да допуска в дома им да се настаняват мишки. Обаче,  когато това се случи, той често застава пред  дупката на мишлето и чака то да се покаже, за да го сграбчи.  Забъркват се в какви ли  не неприятности, които винаги завършват щастливо.

И тази година ще имаме възможност да се забавляваме с Том и Джери. Този път приключенията им продължават на големия екран. Сюжетът е следният: котката и мишокът биват изгонени от дома си и се преместват в изискан хотел в Ню Йорк, където един от служителите се наема  с това да изгони Джери от   хотела.  За да се отърве от досадния мишок, тя наема Том и играта на котка и мишка започва отново.

Анимационният филм, посветен на Том и Джери, през годините е спечелил  7 пъти наградата Оскар и продължава да печели почитатели от различни възрасти. А най-новият филм за тях вече е в кината.

Източник: Pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: