От Ню Йорк до космоса – едно приключение за душата

от

публикувано на 20.03.2021

Ако се чудите какво да правите в този почивен ден, ние от екипа на „Детското БНР“  имаме едно предложение – отидете на кино или гледайте филм от вкъщи. Може това да бъде  „За душата“? Така се нарича най-новият анимационен филм.

Действието се развива из улиците на големия Ню Йорк и стига чак до космоса, където се случват странни метафизични явления…

Джо Гарднър е учител по музика в  едно училище. Мечтата му е  да свири джаз музика на сцена. Един най- обикновен ден, нищо неподозиращият Джо получава този шанс. Успехът му е зашеметяващ и той, и неговата група получават покана да свирят в най-престижните джаз клубове в града. След няколко дни, обаче, се случва инцидент и  душата на Джо е разделена от тялото му и пренесена до „Семинар за душата“ – център, в който душите първо развиват своите интереси и способности и после се отправят към земята.  За да се върне, преди да е станало твърде късно,  Джо трябва да работи заедно с другите души, които се обучават там. Сред тях е и  душа номер 22 , която след години,  прекарани в капана на  това място  е развила доста мрачни възгледи за живота и  силата й  на царско число започва да изчезва.  Дали Джо ще успее да й помогне?

Ще разберете, ако гледате анимационния филм „За душата“.

Източник: Pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: