Лятното приключение на Лука

от

публикувано на 30.06.2021

Вече е лято и е време за море, почивки в планината, разходки и шляене по цял ден! С една дума: време  е за забавления!

А сега си представете, че само с едно затваряне на очите, можете да се пренесете някъде в Италия. Например, на Италианската ривиера. Там е топло, много приятно, водата е ярко синя, има много места за игра, тайни пещери, пълни с безброй мистерии, които за няколко месеца трябва да бъдат разкрити.

С това начинание се е заело едно малко момче, на име Лука.   Заедно с него ще се потопим  в неповторимата атмосфера на  едно малко живописно  градче край морето. Лука е  обикновено момче, което изживява страхотно лято, изпълнено с приключения, сладолед, паста и безкрайни разходки със скутер, които споделя със своя най-добър приятел.
Но над безгрижните им дни тегне заплахата на дълбоко пазена и необикновена тайна: двамата са морски чудовища от друг свят, скрит точно под повърхността на водата. През какви предизвикателства ще трябва да преминат двете момчета?  Ще могат ли да се освободят от тази магия и да станат себе си, без да им се налага да живеят в паралелни светове? Отговорът на този въпрос ще разберете, ако гледате филма „Лятното приключение на Лука“. Вече е в кината и ви очаква!

Източник: Pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: