„Един ден в музея“

от

публикувано на 13.07.2021

В горещите летни дни, когато сте ваканция и може да правите най-разнообразни неща, ви предлагаме разходка из музеи.  Книгата „Един ден в музея“, написана от Тодор Петев и Зорница Христова, ще ви даде ценни съвети какво да правите в музея, така че да ви е приятно и полезно.

В „Детското.БНР“ представихме  пътеводителя „Един ден в музея“ , който дава нов поглед на музейните експозиции и ви помага да превърнете времето из музеите във вълнуващо приключение. Тук може да чуете звуковия файл и да научите повече за съдържанието на книгата „Един ден в музея“.

 

Книгата отправя и предизвикателства към своите читатели, за да експериментират смело и правят нови неща, с които не са се захващали до този момент. Така например,  може да опитате да проследите  родословното си дърво; да  направите колекция от камъни, намерени в планините; да създадете собствен ритон в домашни условия и още много интересни занимания.

В края на книгата може да откриете карти на съкровища, които описват интересни находки в разгледаните музеи и галерии от пътеводителя „Един ден в музея“.

Бъдете откриватели, новатори и изследователи!

Източник: http://tochitza.com/
Източник: http://tochitza.com/
Източник: http://tochitza.com/

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: