Специалната ни програма в сайта на 18 септември

от

публикувано на 16.09.2021

Само три дни след първия училищен звънец, в събота от 9.00 до 12.00 часа, в детския ни сайт, можете да се забавлявате със специалната ни програма. Няма да ви оставим и минута да скучаете!

Нашата нова учебна година ще започне с „Учената принцеса“ и „Уроци по френски“ /не се стряскайте, това са имената на първите две истории от приказния ни маратон!/. Ще продължим с българската приказка „Умник Гюро“ от Елин Пелин, а после ще погостуваме на „Троловете от Норхоулт“ и на „Свещеника , който обичал къпини.“  Не сме забравили и историите, написани от деца за деца – този път това са „Изобретателният принц“ и „Новата червена шапчица“. За десерт ще пуснем „Светофарът“ от приказката на Джани Родари. Но това съвсем не е финалът на съботната ни среща…

Летели ли  сте някога с хвърчило? Вълнуващо преживяване е, особено когато ви предложат полет над Сахара – това  не е за изпускане! Както не е за изпускане и невероятното ни интервю със самата Баба Яга , с която ще се свържем в Работилничката ни за фантазьорстване и невероятстване.

На финала ви очакват „Яйцето на света“, в което ще ви разкажем за българската женска народна носия и „История на изкуството за деца“, този път посветено на Тимбукту.

Всичко това – в компанията на хубавите песни, подбрани от музикалния ни радектор Албена Велева.

Бъдете с нас в събота!

 

Източник: Pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: