„Заек и Мечка“

от

публикувано на 30.09.2021

Когато има истинско приятелство, всички трудности могат да се преодолеят, нали? Доказателство за това са  поредицата истории, озаглавени „Заек и Мечка“ от Джулиан Гоф.

Сигурни сме, че ако сте попадали на някоя от книгите, истински сте се забавлявали. Ще ви издадем и една тайна: много от вашите родители също са големи фенове на поредицата и скришом си препрочитат забавните моменти.

В най-новата книга „Заек и Мечка. Лошият цар е същински кошмар“ отново ви очаква една вълнуваща история, в която главни действащи герои са Заекът и Мечката. Този път на изпитание е подложено не само приятелството между тях, но и  животът им в Долината.

Белият мечок пристига и се обявява за Цар на Долината. Той се държи грубо и невъзпитано с нейните обитатели. Дали Мечката, Заекът и другите животни ще успеят да се разберат с него? Възможно ли е приятелството, което му предлагат в замяна да разтопи леденото му сърце? И как Заекът ще се справи  с подлите номера, на които го научава Вълкът, ще разберете в петата част от поредицата „Заек и Мечка. Лошият цар е същински господар“.

Ако сте пропуснали или позабрвили  предните истории за двамата герои, ви ги припомняме тук:

 

Източник: https://timelines.store/
Източник: https://timelines.store/
Източник: https://timelines.store/
Източник: https://timelines.store/
Източник: https://timelines.store/

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: