Семейство Адамс се завръща

от

публикувано на 27.10.2021

Любимото на всички деца  шантаво семейство Адамс се завръща. Гомез, Мортиша, чичо Фестър, Лърдж, Бабчето, Уензди и Пъгсли са готови за приключения.

Да си призная моят най-любим герой е чичо Фестър. Харесвам неговите опасни превъплъщения и номера. Но най-новата версия на популярното детско филмче ни пренася в 21-ви век, когато двете хлапета Уензди и Пъгсли са станали като всички други деца. Вървят вглъбени в своите телефони и дори нямат нужда от семейството си.

Тогава Мортиша и Гомез решават да натикат  децата си в стария чудовищен кемпер на фамилията, с който да поемат на една мизерна ваканция. Типично в техен стил! Независимо къде се намират,  забавното им  приключение ги среща с част от ексцентричните им роднини, с редица нови герои и ситуации.

Разбира се,  ще преживеят и страшни случки,  ще се срещнат със стари приятели и ще се опитат да върнат децата си в предишното им нестандартно състояние. Ще успеят ли наистина? Ще разберем, когато изгледаме този забавен анимационен филм. А той вече е в кината.

Източник: Pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: