Неандерталци в действие

от

публикувано на 21.11.2021

 

Помните ли  Круд? Невероятно смелото неандерталско семейство, което се впускаше в  приключения, пълни с шеги и много смях?

Праисторическата фамилия се завръща отново на големия екран. Те носят смешни джапанки и дори са решили този път да се занимават с животновъдство. Но спокойните и изпълнени с веселие дни са нарушени от шумни съседи, претендиращи за титлата „господар на света „. Това е семейство Хомосапиенс. Известно с високото си самочувствие и съвременните си идеи за подобрение в начина на  живот, по време на  неандерталската епоха.

Между двете фамилии започва съперничество. Погаждат си едни на други номера и накрая, след като разбират, че не могат да се търпят дори и 5 секунди, започва истинска  война за надмощие. Стига се до там, че за да настъпи мир, се намесват няколко примати и един страховит вълк, който поема нещата в свои ръце.

Ще успеят ли неандерталците от семейство Круд  да станат приятели с Хомосапиенс или войната между тях ще продължи? Ще разберете, ако гледате анимационния филм „Круд: Нова епоха“. Той е дублиран на български език и вече е в кината.

Източник: Pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: