„Коледния Прасчо“

от

публикувано на 06.12.2021

 

Авторката на поредицата за Хари Потър, Джей Кей Роулинг, изненада  почитателите си с нов роман, написан в духа на идващите празници. „Коледния Прасчо“ е трогателна история за загубите в живота на всеки от нас. Но след всяко лошо нещо следва и добро. Само трябва да сме наблюдателни и да не го изпускаме.

Шестгодишният Джак ще ви преведе през това приключение, което се случва навръх Бъдни вечер,  нощта на чудесата.  Момчето  има любима плюшена играчка – плюшеното прасенце Дипи.  С него преживяват много и затова Дипи е безценен за Джак.  Светът на Джак се преобръща, когато Дипи е захвърлен на магистралата от доведената му сестра Холи Маколи. В знак на извинение, тя му подарява същата играчка, която наричат Коледният Прасчо. Момчето не иска й да чуе за новото прасенце.  Единственото му желание е да намери своя Дипи и да го гушне в леглото си.

И тогава се случва магията – Коледният Прасчо оживява и повежда Джак в Страната на загубените, където се намират всички наши загубени вещи. В тази страна има инспектори, които следят за спазване на правилата; има злодей, наречен Лузъра, има и различни места, където се разпределят загубените вещи.

С увлекателния си начин на писане, авторката ще ви пренесе в градовете  на Заменимите, Незабравените и Липсващите.  Ще минете  през страховитите Дебри на Неожалените, за да стигнете до Острова на Най-обичаните. Къде ли Джак ще открие своя любим Дипи и ще успее ли да го прибере вкъщи? Как Коледнитя Прасчо ще докаже, че е истински приятел и какво ще се случи с него? Кои са фантастичните герои шерифът  Зъркел, кметът Ренде и Счупеното ангелче?

Може да откриете тези магични светове и да  се запознаете със странните герои на Дж.К. Роулинг в книгата „Коледния Прасчо“, за да разберете, че няма невъзможни неща, когато се водите от истинската обич в сърцето си.

Източник: egmontbulgaria.com

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: