ДЕТСКОТО.БНР по радиото от 20 до 27 декември

от

публикувано на 19.12.2021

 

Какво можете да слушате по радиото в най-празничната седмица на годината – коледната? Всяка сутрин от 7.20 до 8.00 часа, по програма „Христо Ботев“, можете да бъдете с ДЕТСКОТО.БНР.

Навръх Игнажден, 20 декември, ще ви дойдем на гости с радиосериала „Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада“ на Ено Рауд. Сигурно добре познавате героите на тази прекрасна история. „Мъхеста брада имаше мека брада от мъх, по която растяха чудесни червени, макар и миналогодишни, боровинки. Полуобувка носеше обувки с отрязани носове, та да може да върти накъдето поиска пръстите на краката си. А Маншон бе навлякъл огромен маншон, от който навън стърчаха само върхът на главата и крайчецът на петите му“. С приключенията на тримата приятели ще бъдете до събота.

А в събота е 25 декември и ви очаква специалното ни коледно предаване, с което ще усетите истински празника – с приказки, песни и ;много забавни истории!

На 26 декември, неделя, ще бъдете в приятната компания на децата от центъра за изкуство „Зорница“ в град София, които ще ни разкажат как трябва да се празнува Коледа.

Не пропускайте ДЕТСКОТО.БНР!

Източник: Pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: