Катя Антонова и нейната героиня Ванилия – феята от захарницата – гостуват на „Детското.БНР“

от

публикувано на 07.01.2022

„Има много феи, които са наистина досадни. Има много феи, които не правят нищо както трябва. Не,  всъщност не са много. Тя е само една – казва се Ванилия. И от нея наистина може да те заболи главата, но по-често те боли коремът – от смях! Ванилия се мисли за много неща (които не е), но със сигурност е най-забавната фея на света“.

Наш специален гост е Катя Антонова – авторката на  „Ванилия – феята от захарницата“ и останалите книжки от поредицата „Четиринайсет ванилии и половина“,  „Агент Ванилия“ и „Баобаба“.

Катя Антонова и нейната героиня Ванилия са нашият специален новогодишен подарък за всички вас,  които я обичате. „Феята от захарницата“ е любима героиня на малки и големи и всички с нетърпение очакваме  следвщата книжка, посветена на нея и нейните невероятни приключения,  в компанията на  Всесилия и Филип.  А успяхте ли да си приготвите нещо от  вкусните рецепти на Ванилия? Ако не сте,  грабвайте бързо книгите и вижте какъв сладкиш бихте си хапнали от  тази неуморна и очарователна  фея!

Чуйте интервюто с Катя Антонова, посветено на малката фея Ванилия.

Източник: Катя Антонова – личен архив

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: