„Емоци-О! – метърът на Инспектор Крок“

от

публикувано на 01.03.2022

Какво са емоциите и защо те заемат важно място в живота на малки и големи? За тези и още въпроси, свързани с емоциите си говорихме в „Детското.БНР“. Децата се заеха с нелеката задача да определят в кои случаи се изпитват добри и лоши емоции и защо е така.

След това ви срещнахме с издателя и писател – Радостина Николова. Тя беше специален гост в „Детското.БНР“, за да ни потопи в новата детска книга „Емоци-О! – метърът на Инспектор Крок“, написана от Моника Каретеро и преведена от Мария Донева.

„Емоци-О! – метърът на Инспектор Крок“ е истинска енциклопедия в света на емоциите. Книгата ще ви обясни в  какви състояние изпадаме, когато изпитваме определени емоции и ще ви даде рецепти са справяне с тях. Всичко това ще се случи чрез случаите, с които се сблъсква инспектор Крок.

Много симпатични герои са и емитата – странни същества, изразяващи различните емоции. В книгата ще откриете и специален подарък – истински емоцио метър. С него ще може да мерите чувствата, които вие или околните изпитват.

Ако сте пропуснали да бъдете с нас, може да чуете всичко за емоциите тук:

Източник: //marmot-books.com
Източник: https://marmot-books.com

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: