Вокална група „Палави ноти“ на гости на „Детското.БНР“

от

публикувано на 11.04.2022

 

Те танцуват и  пеят, те са палави и много талантливи. Те са винаги весели, а песните им са пълни с настроение. Освен това и сами участват в създаването им.  С голямо удоволствие ви представям детска вокална група “Палави ноти”.  В студиото са: Маги,  Анет,  Йоанна,  Александър и техния вокален педагог и художествен ръководител Венелина Миланова.

“Палави ноти” си има  девиз „Искам да мога“. Защото Вени Миланова дава шанс на всяко дете да влезе в групата, при това без прослушване. Стига да иска да пее . И всеки  от тях, с по-малко или с повече труд, се изкачва по своята стълба.  Името на групата е закачливо и зад него стоят дисциплинирани малки певци и певици, които в същото време са и палави деца.

Ако обичате да пеете и искате да се включите към вокална група „Палави ноти“, можете да ги намерите на различни места в София: квартал „Стрелбище“, ж.к „Люлин 7“, град Костинброд и Божурище. А повече информация ще намерите на страницата  на групата във фейсбук, както и на страницата на “Essence – школа за сценични изкуства“.

А ние от екипа на „Детското.БНР“ очакваме с нетърпение следващия албум на вокална група „Палави ноти“, за да ви го представим!

 

 

Източник: Вени Миланова

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: