Ден на бащата в Националния военноисторически музей

от

публикувано на 07.06.2022

Заповядайте на 11 юни от 10:00 до 17:00 часа да празнувате Денят на бащата  с увлекателни игри и многобройни атракции в Националния военноисторически музей в град София.

В този ден забавления ще има за всички – от най-малките до вече порасналите деца. Програмиране на роботи и създаване на видеоигри, симулатор на състезателен автомобил, колаборативен робот, уред за канадска борба, дженга, фeхтовка, обработване на метал, скаутски лагер на открито, логически задачи и разнообразни интерактивни игри не само ще стимулират детското логическо мислене, но и творческото въображение. Малчуганите ще се забавляват с играчки от дърво, ще рисуват върху вода, ще опитат сладки изкушения, ще се снимат с любими анимационни герои и ще гледат обичани детски филми, ще разберат любопитни факти за пътя на метала от звездите до нашия живот. Децата и татковците ще могат да седнат зад волана на едни от най-модерните автомобили и любопитни превозни средства или пък на атрактивни модели скутери.

В Деня на бащата тази година се включват и филиалите на НВИМ – Музеят на авиацията в Крумово, Парк-музей „Владислав Варненчик“ и Военноморският музей.

Заповядайте!

Източник: https://pixabay.com/

БНР© 2022 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: