„Щастие за деца“

от

публикувано на 23.06.2022

Книгата „Щастие за деца“ от Лео Борманс ще ви преведе през десет истории за различни видове птици. Така, въвлечени в моменти от живота на споро, какаду, минго, албо, кагу, дипър, хоко, нанду, кеа и бранта, вие ще откриете техните десет ключа към щастието.

Защото както хората мечтаят да бъдат щастливи, така и птиците се стремят към по-сигурен, цветен и красив живот. Всяка една от историите ще ви даде повод за размисъл върху определена ценност, която е важна за всяко живо същество. Игрите, предизвикателствата и опасностите, които преживяват тези  птици са част от съществуването им и чрез тези дейности вие ще разкривате техния стремеж към доброто, красивото, истински значимото.

Книгата на Лео Борманс има за цел да ви даде десет основни нагласи, които да ви помогнат по пътя към търсене на щастието. След всяка от историите, ще откриете по една задача, която да изпълните. Също така ви очаква и кратък куиз с въпроси по разказаната история. Така че може да съчетаете полезното с приятното, да научите интересни неща за света на птиците, да се впуснете в страхотни експерименти, да се забавлявате и да бъдете щастливи.

Приятно четене!

Източник: https://timelines.store/
Източник: https://timelines.store/

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: