Кои са лошите момчета

от

публикувано на 04.07.2022

З

Знаете ли, че и животните в гората могат да бъдат непослушни и да създават проблеми?  Понеже няма с какво да  се занимават и от скука правят големи пакости. Начело  на всички щуротии стои един ослепителен господин Вълк. Негови верни приятели са  господин Змия, майсторът на дегизировките –  г-н Акула,  господин  Пираня и притежаващата изключително остър език –  г-жа Тарантула.  Както вече се досетихте, всички те са герои  от  анимационния филм „Лошите момчета“.

След поредица от направени от тях поразии, Бандата най-накрая е заловена и,  за да ги спаси от затвора, г-н Вълк сключва сделка, която няма намерение да спазва – Лошите момчета да станат добри. Възможно ли е това ? Под ръководството на ненадминатия символ на доброто в техния град – очарователното  морско свинче професор Рупърт Мармалад  четвърти – Лошите момчета се заемат да заблудят света, че са влезли в правия път.

Скоро обаче г-н Вълк започва да разбира, че правенето на добро наистина може да му даде това, за което винаги е копнеел тайно:  да бъде приет сред всички горски обитатели такъв, какъвто е   – добър. Но,  за да стане така, той трябва да убеди своята непослушна банда, че трябва да станат  добри момчета. Ще успее ли? Ще разберете, ако гледате  „Лошите момчета“. Филмът  вече е в кината.

Източник: Програмата.БГ

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: