Миньоните се завръщат

от

публикувано на 06.07.2022

 

Симпатичните и забавни жълти миньони се завръщат на големия екран, готови за нови приключения и пакости. След като през  2015  година излезе първа част на филма и пожъна голям успех, режисьорът Кайл Балда и неговият екип решиха да направят продължение.

И този път няма да скучаете. Филмът е изпълнен с доста напрежение и забавни ситуации, които истински ще ви разсмеят.

Историята  разказва за  един 12-годишен „порядъчно проклет” злодей,  който мечтае  да стане супер злодей. Той се казва Гру.  За да постигне целта си,  може да разчита на помощта на верните си пакостливи последователи – миньоните, които както винаги са готови да помогнат, но винаги  объркват нещата.

Действието се развива през 70-те години на миналия век  в предградията, където израства дванадесетгодишният  Фелоний Гру. Той е фен на група изтъкнати злодеи, известна като Злите 6  и измисля план как да стане достатъчно зъл,  за да се присъедини към тях.  Гру крои план как да влезе в групата и да стане техен водач. На помощ идват  миньоните  Кевин, Стюарт, Боб и Ото .

Гру се явява на интервю,  на което не е одобрен, защото с нищо не може да ги впечатли. Но той не се отказва,  дори успява да се снабди с магически камък, който всъщност се оказва фалшив и бъркотията става още по-голяма.

Какво още ще се случи, ще разберете, ако гледате  забавните приключения на „Миньоните -2“.

Източник: Pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: