Кукленият спектакъл „Браво, Франклин!“

от

публикувано на 08.07.2022

 

Държавният куклен театър в Русе ви кани на последното детско представлениеq преди лятната си почивка. В неделя /10-ти юли/ можеje да гледате  спектакъла  „Браво, Франклин!“  от 11.00 ч. и  от 12:30 ч., в салона на Кукления театър, на  адрес  ул. „Княжеска“ №9.

Франклин е малкото костенурче, познато от известната поредица книжки на Полет Буржоа и Бренда Кларк. В историята от спектакъла малкият Франклин  се страхува от гръмотевици. Освен това, се чувства самотен в игрите, защото няма до себе си най – добър приятел. Но ето, че чудото се случва…, На съседната улица се нанася непознато семейство Лосове. Франклин и Лоско – малкото лосче, бързо се сприятеляват, но нямат време да се опознаят, защото беда връхлита Лоско. Той се изгубва в мрачната гора. Франклин трябва да преодолее страха си и да помогне на приятеля си. Но нима това е лесно?… Гръмотевиците са толкова страшни!

Ще повярва ли в себе си малкото костенурче? Ще бъде ли спасен Лоско? Спектакълът   „Браво, Франклин!“ ще ви отговори на тези въпроси и ще ви накара да се развълнувате.

Заповядайте!

Източник: https://puppetruse.com/

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: