Новите приключения на „Уини и Уилбът“

от

публикувано на 21.07.2022

В горещите летни дни интересната книга е добър приятел нявсякъде и по всяко време. Няма значение дали сте се скрили под сянката на някое вековно дърво или просто се излежавате около  басейна. Днес ви представяме книгите с новите забавни истории за  добрата вещица Уини и  котарака Уилбър.

„Уини и Уилбър: Обикалят света“ е едно  страхотна приключение, изпълнено с забавления и вълнуващи срещи. Уини разглежда книги в библиотеката и й хрумва идеята да отиде на околосветско пътешествие. Разбира се, тя взема  със себе си и черния котарак Уилбър. Двамата стягат малко багаж, качват се на метлата и…“Абракадабра!“. Героите се озовават на невероятни места, където се запознават с жирафи, сурикати, панди, камили и още много екзотични животни.

 

Другата нова книга от поредицата се казва – „Уини и Уилбър: Вещицата Уини“. В тази история ще се посмеете истински на цветовите превъплъщения на Уилбър. Черният котарак е боядисан от Уини в зелено, за да може тя да го различава от тъмните предмети в своя дом. Но зеленият котарак също създава неудобства на вещицата. Накрая, тя разбира, че котаракът е тъжен от тези магии и промени на цветовете му. Уини намира правилното решение, за да може всички да са доволни и щастливи. Какво е то, ще разберете в книгата „Уини и Уилбър: Вещицата Уини“.

 

 

Източник: https://timelines.store/
Източник: https://timelines.store

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: