Още изненади от Джулия Доналдсън

от

публикувано на 13.09.2022

Тази година почитателите на книгите от Джулия Доналдсън сигурно са много щастливи, защото на книжния пазар излизат нови и нови заглавия. Обичаната английска авторка отново ще ви впечатли и разсмее със своите невероятни истории.

„Най-елегантният гигант в града“ ще ви очарова със сюжет, посветен на  добрината . Един гигант много иска да изглежда спретнат и елегантен. Купува си бяла риза, хубав панталон, лъскави черни обувки и впечатляваща вратовръзка. По пътя си обаче среща животни в беда и решава да им помогне. Въпреки размера си, гигантът носи добро сърце. И така той подарява вратовръзката, ризата, чорапа и колана си.  Накрая остава отново със старата си дреха, но печели нещо много по-важно. Обичта и благодарността на животните, на които помага.

„Чарли си има книга любима“ е наистина страхотно и вълнуващо издание. Това е книга, която съдържа в себе си още цели 9 книги. Как така ли? Лесно! Момченцето Чарли много обича да чете. Главният герой сяда на креслото и отваря новата си книга. А там го чака невероятната история от книгата „Корабът на страшните пирати“. И така разлиствайки страница след страница „Чарли си има книга любима“ ще се запознавате с герои и случки от много други книги.

„Тримата стари злобари“ ще ви отведе на приключение с най-злата вещица, най-нахалният трол и най-подлият призрак. Тези трима герои са много, много лоши, но същевременно с това са и забавни. Мислите, че не е възможна такава комбинация?! Е, за фантазията на Джулия Доналдсън няма граници и с тази страхотна история, авторката отново го доказва.

Източник: Jooney Woodward
Източник: https://janet45.com/
Източник: https://janet45.com
Източник: https://janet45.com

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: