„Деца на времето“

от

публикувано на 15.09.2022

От 20 септември точно в 19:30 часа в YouTube канала „Деца на времето“  може да гледате пилотния епизод на българския сериал „Деца на времето“. Това е първият подобен проект, създаден за деца, в който участват предимно… деца, разбира се. Най-малкият, но много талантлив герой в сериала е само на 4 години.

Сценарист и продуцент на проекта е Силвия Васева, режисьор – Дико Бучков,  млад и талантлив екип стои зад реализацията на сериала. Историята на „Деца на времето“ ще ви пренесе отново във времето на лятната ваканция, когато децата са свободни и щастливи. Главният герой има за задача да опази тайната на своя баща, който създава „машина на времето“. Малкият Митко е изправен пред дилемата – дали да „предаде“ баща си и да „спечели“ по-големите от него деца, като им разкрие за невероятното изобретение или да не го прави.

Може би се досещате как се развива действието. Жадният за приключения Митко завежда другите деца при „машината на времето“, която  може да  телепортира хора  в други държави, като преминава хиляди години назад.  И така във всеки нов епизод, децата се „пренасят“ във времето и пространството и  посещават различни държави, докосват се до тогавашните епохи и изпитват неверотни емоции.

Как децата ще запазят тайната на Митко от своите родители, какво още ще се случи и възможно ли е отминалите навици и разбирания да се „прехвърлят“ в наши дни? Гледайте сериала „Деца на времето“ и ще разберете.

 

Източник: crewcasting
Източник: crewcasting

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: