„Мисия Спящата красавица“

от

публикувано на 24.09.2022

 

Всички познавате добре историята на принцесата, която злата вещица  с помощта на магия, успява да  приспи за цели 100 години. Какво се случва след това? Идва един принц, целува я и тя се събужда. Но, това не е всичко. Историята има продължение и то е доста необикновено.

Актьорите от Държавния куклен театър решават да тръгнат по следите на принца и принцесата и стават част от една  оплетена история., Те  искат да открият истината  за спящата красавица, която всъщнот е пълна с доста загадъчни моменти.  Те търсят отговори  на въпросите като: това истина ли е или не,  защо приказката е забравена,  идва ли принц, целува ли принцесата,  тя събужда ли се?

„Мисия Спящата красавица“  можете да гледате в събота на 24-ти септември, от 11 часа, в салона на улица „Гурко“№ 14, в София. Очакват ви много забавни приключения и смели решения от страна на публиката, която може да се включи и да помогне в трудна ситуация. Пиесата е по мотиви от приказката „Спящата красавица“, написана от Шарл Перо, а неин автор е Яна Борисова.

Източник: Държавен куклен театър

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: