Влезте в магичния свят на „WinterLand”

от

публикувано на 30.12.2022

Вярвате ли във вълшебствата? А искате ли да ги видите? Имаме чудесна идея за вас. В столичния парк Възраждане ви очаква магична изложба на светещи фигури, наречена „WinterLand”.

Във вълшебния парк може да разгледате и да си направите невероятни снимки със 170–те светещи инсталации. Специално изработените фигури са направени с LED-светлини, за да консумират минимално количество енергия, но едновременно с това да са цветни и впечатляващи. Очакват ви най-разнообразни фигури на африкански животни, цветя, делфини, динозаври, охлюви, плодчета и други. В парка може да се качите на динозавър или да наблюдавате движещ се такъв. Разбира се, това са макети, но на вид – те са като абсолютно истински.

Изложбата „WinterLand” е създадена от собствениците на Coco Agency, съвместно с експерти-дизайнери и инженери от Китай, с идеята да пресъздаде вълшебството на светещите фенери във всяко кътче на земята, едно от които е и нашата страна.

„WinterLand” ще работи всеки ден от 14:00 ч. до 22:00 ч. Билети за посещение могат да бъдат закупени на място. Цените за възрастни са 15 лв., а за деца от 3 г. до 18 г. и пенсионери – 13 лв. Предлага се и семеен билет за вход на двама възрастни и две деца – 50 лв. Деца под 3 г. влизат безплатно. Изложбата ще бъде отворена за посещение до 28 февруари 2023 година.

Източник: Coco Agency
Източник: Coco Agency
Източник: Coco Agency

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: