Снежната кралица и принцесата

от

публикувано на 07.01.2023

Историята  на опасната Снежна кралица е известна на всички деца по света. Тя живее в своето ледено кралство и сърцето й също е от лед. Всички вие знаете как отвлече  Кай и не искаше никой да знае къде се намира малкото момче.

Приключенията на Кай и Герда  продължават, този път на големия екран. И двамата живеят спокойно, без никой да нарушава уюта в семейството. Но един ден всичко се обръща, когато неочаквано градчето им е нападнато от Снежните Духове, които са се освободили от своя затвор в Огледалното царство.

Кай и Герда  трябва отново  да  тръгнат  на път и наистина преживяват едно изпълнено с опасности и обрати приключение, защото се налага да спасят света  от новата заплаха. Разбира се,  на помощ се притичват техните верни приятели –  Алфида и вечно търсещият приключения Роланд. За да победят злите духове, нашите герои ще трябва да се съюзят  и с най-големия си враг – Снежната кралица. Тя отново се появява, но този път ще й се наложи да бъде добра и да  помага, защото нейната дъщеря е в опасност.

Очаква ви една наистина вълнуваща приключенска история с героите от книгата „Снежната кралица“, изпълнена с опасности. А дали ще има щастлив край,  ще разберете,  ако гледате този филм.

Източник: Синема.БГ

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: