„Тайният свят на Финик“

от

публикувано на 30.01.2023

Историята на новия анимационен детски филм „Тайният свят на Финик“ ще ви разкаже за живота на едно семейство. Майката и бащата на Кристин са актьори, които получават роля в най-популярния сериал. Всички те се местят в нов град, където ги очаква прекрасна къща.
Семейството е развълнувано и щастливо, докато не открива тайнствен обитател в своя дом. Всъщност, всички домове си имат по едно такова същество, наречено фин. Финитe са пазителите на семейството и домашния уют.
Но Финик не е като другите. Той не обича хората и им погажда всякакви номера, защото иска да ги изгони. Но хитрата и смела Кристин успява да влезе в тайния свят на Финик и неговите приятели. Там обаче се случва нещо наочаквано и двамата герои са поставени пред дилема –  – да продължат да си погаждат номера  или да  обединят сили срещу надвисналата опасност.
Предстои им страхотно приключение, изпълнено със смях и веселие. Специална изненада за малките зрители е участието на певицата Поли Генова, която озвучава гласа на Кристин.

 

 

Източник: www.profilms.bg

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: