„Джаспър и Чорльо“

от

публикувано на 25.02.2023

Днес ви представяме едноименната книжка от поредицата „Джаспър и Чорльо“, написана от английската писателка  Никола Колтън.  Книгата ще ви развесели  и ще ви разкаже историята за едно  истинско  приятелство.

Джаспър е елитен котарак, който си пада по луксозния начин на живот. Той обича да чете шедьоври от огромната си библиотека с книги и често сменя папионките си във всевъзможни цветове, които изпълват цял един гардероб.  Мечтата на Джаспър е да стане член на прочутия клуб „Котелит“.

Джаспър се подготвя старателно за присъединяването към  клуба. Но един ден ненадейно среща самотното рошаво кученце Чорльо. Лаещото същество харесва от пръв поглед Джаспър и иска да се сприятели с него. Двамата герои преминават през поредица комични ситуации, докато накрая разбират, че колкото и да са различни, са свързани от симпатията един към друг. Така Джаспър и Чорльо поставят началото на едно истинско приятелство, изпълнено с редица приключения.

Интересните  илюстрации, разположени на всяка страница от книжката, сякаш пресъздават движението, емоциите и смеха на героите. Рисунките увличат читателите в историите и ги правят част от вълнуващите преживявания на Джаспър и Чорльо.

 

Източник: https://www.fiut.bg/

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: