„Матилда: как да бъдеш гений“

от

публикувано на 17.03.2023

Книгата „Матилда: как да бъдеш гений“ ще ви очарова с интересни задачки, любими цитати от уелския писател Роалд Дал и присъствието на очарователната Матилда. В това необикновено издание британската авторка  Лорън Холоуейти  си поставя задача да напомни на малки и големи за приказната и неповторима Матилда, да зарадва читателите с автентичните илюстрации на Куентин Блейк, както и да изненада децата с бляскави трикове ала Матилда.

Безспорно Матилда притежава необикновени способности, но с помощта на хитроумните задачките от съдържанието на книгата „Матилда: как да бъдеш гений“ и вие може да провокирате и развиете свои неоткрити възможности. Просто разгръщате страниците и се потапяте в триковете за баламосване на възрастни.

Там ви очакват интригуващи номера, като този как да разберете колко монети има човекът срещу вас, без да ви казва сумата. Страхотно, нали?! В книгата ще откриете и как да направите илюзия с левитираща чаша.  А, ако някой приятел ви ядоса, може да му подарите „експлодираща“ торта. Така хем ще му стане вкусно, хем ще се замисли дали друг път да постъпва лошо с вас.

Книгата „Матилда: как да бъдеш гений“  възхвалява удивителния ум на Матилда и приканва и вас да действате в тази посока.

Източник: https://enthusiast.bg/

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: